Firmagaver online - Gør det nemt for både dig og dine medarbejdere
15677
post-template-default,single,single-post,postid-15677,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Firmagaver online

Firmagaver online – Gør det nemt for både dig og dine medarbejdere

Hvad er firmagaver online?

Firmagaver online er en tjeneste på nettet, som sørger for al aktivitet i forbindelse med gaver til dine medarbejdere. Det eneste du som leder skal gøre, er at vælge priskategori og bestille gavekortene. Derefter sender tjenesten dine medarbejdere et gavekort med en personlig kode, som de kan bruge til at vælge en gave inde på en webshop på internettet. Til sidst indpakkes gaverne og sendes samlet til din virksomhed. Alt dette er lavet med henblik på brugervenlighed, for både at gøre det nemt for dig og dine medarbejdere. Med firmagiver viser du også din taknemmelig overfor dine medarbejde, da det viser at de er værdsat i virksomheden.

 

Frit valg på alle hylder

Firmagaver onlineFordelen ved denne tjeneste er, at du med sikkerhed kan blive tilfredsstillet, da du selv vælger din gave uafhængigt af andre personer. Det brede udvalg betyder samtidig også, at der er noget for enhver smag, så du uden tvivl kan finde den rette gave til dine ønsker og behov. Brugen af denne tjeneste betyder samtidig også, at du undgår besværget med at skulle ud og bytte gaver, som du ikke er tilfreds med. Denne proces er nemlig kendetegnet med at være både træls og besværlig. Der er et bredt udvalg af produkter indenfor livsstil, brugskunst, delikatesser og meget mere.

 

Vælg mellem 3 priskategorier

Firmagaver online stiller 3 forskellige priskategorier til rådighed, som man frit kan vælge imellem. De pågældende kategorier ligger på henholdsvis 320 kr., 400 kr. og 560 kr. Dette giver dig muligheden for netop at vælge den løsning der passer til dit tilfælde og dine medarbejde. I hver af de forskellige priskategorier forefindes produkter af fineste kvalitet. Der er alle muligt forskellige gaver, som både er beregnet til kvinder og mænd.

I de forskellige priskategorier finder du bl.a.

  • Georg Jensen glasvase
  • Værktøjskasse
  • Julelækkerier
  • Fiskars wokpande
  • Lemus højtaler m.m.
No Comments

Post A Comment