Det største i dit liv er lige sket. I har fået et nyt familiemedlem! Der er enten kommet en lille smuk pige eller dreng til familien, og det skal selvfølgelig fejres med en stor sammenkomst af den nærmeste familie og venner til den klassiske barnedåb. Barnedåben er for mange den første store fest, som I skal holde for jeres barn. Det er også for mange første gang, at de møder det nye familiemedlem. Så der er ingen tvivl om, at denne fejring skal være noget helt specielt og kunne huskes mange år frem. 

Start fejringen med de perfekte dåbsinvitationer 

En af de ting, som spiller en stor rolle for os, når det kommer til barnedåben, er dåbsinvitationer. Selvom vi ofte er vant til, at det store fokus er på forberedelser til under festen, såsom festpynt, maden, bordopdækningen og lignende, så vil vi netop denne dag, gerne gøre en forskel inden festen overhovedet er i gang. Inden festen er igang, er det vigtigste dåbsinvitationer. De bliver sendt ud til vores venner og familie med et ønske om, at de kan deltage i den store kommende fejring. Det skal ikke bare være et hvidt kort, der bliver læst og smidt ud efterfølgende. Det må gerne huskes og efterlade et indtryk. 

Dåbsinvitationer med stemning 

For mange er dåbsinvitationen en vigtig del af fejringen. Det er det første, dine gæster modtager, og det er på en måde med til at sætte stemningen og forveningsglæden til jeres barnedåb. Når du skal vælge den rette til jer, så er der én ting, der er værd at huske på – og det er, at du ikke skal gå på kompromis. Det er en stor dag for jer, så sørg derfor for at vælge et sted, hvor du har forskellige muligheder. Her menes der blandt andet, at der gerne må være muligheder inden for både design, skrifttype og farvevalg. Specielt designet og billedet, som er på din invitation, kan betyde meget. 

Du kan oftest vælge mellem søde dyr, blomster eller endda et billede af jer egen guldklump. For mange har farverne også en væsentligt betydning. Er det en pige, der er på vej, så foretrækkes der farver i nuancerne lyserød og lilla. Er det en dreng, så er vi henne i de grønne og blålige nuancer. Det skal dog understreges, at hvad end det er en pige eller dreng, så kan du vælge lige den farve, som du ønsker.