Vi lever i en tid, hvor dagene flyver derudaf og inden vi når at se os om, er der gået en uge, en måned – sommetider et halvt år. Men det er ikke kun det, at tiden flyver derudaf, at vi sommetider glemmer at stoppe op. Midt i en hverdag, hvor alting går stærkt, står vi lige nu i en tid, ingen af os har oplevet før. Corona er alle vegne og det er ikke til at få en pause fra – og det kan være svært at kapere sommetider. For corona betyder mange forandringer og nye følelser. Det gælder f.eks. ift sygdom. Vi er bange for at blive smittet, vi er bange for at smitte andre og så er vi selvfølgelig bange for, at vores nærmeste og kæreste bliver smittet. Men der er også usikkerhed for nogle omkring jobsituationer og fremtidsplaner, der pludselig nu skal laves om. Alle de tanker kan, og vil, på den ene eller anden måde bare påvirke os og skabe en form for uro. Men der er en måde at skabe mere ro på og uden at skulle være fysisk med nogle – mindfulness online. Det fjerner selvfølgelig hverken corona eller dine bekymringer, men det giver dig værktøjer til at hjælpe dig på. 

Hvad er mindfulness online?

Det er den klassiske mindfulness men online, da tiderne pt ikke er til, at vi altid kan mødes, når der er brug for. Det giver dig værktøjer til at prioritere de rigtige ting, finde en indre ro, der skaber overblik og derfor et mere klart syn. Det handler meget om nærvær til dig selv. Det gør, at du får en dybere kontakt til dig og andre – oftest dem du holder af. Det hjælper dig til at prioritere rigtigt i en travl hverdag, hvor vi altid gerne vil nå det hele – selvom vi kun har 24 timer i døgnet og et nærvær, der hjælper dig til, når du har allermest travlt, at bevæge roen. 

Hvem kan benytte sig af mindfulness online?

Alle, der føler, at de har brug for det, kan benytte sig af det. Har du svært ved at finde indre ro, føler du dig sommetider rastløst og kan aldrig helt falde ned og slappe af? Eller har du et ønske om, at finde din egen balance til trods for en hverdag, der er præget af usikkerhed? Så er mindfulness for dig!