Hvad end det er de varme sommermåneder, kolde vintermåneder eller bare det danske skiftende vejr, som gør, at dit hår godt kunne trænge til at få lidt kærlighed. Så er der hjælp at hente. Med den rette hårpleje kan der gøres underværker. Oftest når der tales om hårpleje, bliver det hurtigt forbundet med en hårkur.

Det er til dels rigtigt, men der er meget mere til hårpleje en som så. F.eks. kan du sagtens med en god shampoo og balsam, som er tilpasset dit hår, få det til at se friskere ud – hvis det er problemet.

De mest typiske hårtyper

Fedtet hår

Alle har prøvet at have fedtet hår, men nogle oplever det væsentligt hurtigere og oftere end andre. Døjer du med fedtet hår, bliver dit hår nærmest fedtet dagen efter en hårvask, hvor andre kan gå dage uden at vaske håret. Selvom at det kan være svært, er det specielt her vigtigt, at du ikke vasker det for ofte. Men når du så vasker det, så sørg for at bruge en god shampoo, som virkelig renser og fjerner fedt. Her kan anbefales en af Living Proof produkter.

Tørt hår/kruset hår

Tørt hår er glansløst, og bliver ofte kruset efter en børstning. Det kan være tørt af forskellige grunde. Det kan blandt andet være, at det mangler nogle vitaminer og noget næring, eller måske du har farvet det så ofte, at det nu er blevet beskadiget og har mistet glansen. Er det tilfældet, skal du gå efter en shampoo, der indeholder masser af vitaminer, næringer og fugt. Et andet lille tip kan være at skrue lidt ned for temperaturen på vandet i badet.

Krøllet hår

Et smukt, livligt og krøllet hår kræver få hårvaske, men når det endelig skal vaskes, så er en fugtgivende shampoo og en plejende balsam vejen frem.

Normalt hår

Vil du betegne dit hår som normalt, så skal du blot sørge for at gå efter en shampoo, som er lavet til netop “normal hår”. Det vil sige, at dit hår hverken er fedtet eller tørt, men at det passer på sig selv og gør som det skal. Ved at vælge en shampoo til normalt hår, sørger du for, at shampooen indeholder fugt, blødhed og glans. Det perfekte mix til normalt hår.