Katte er et rovdyr og har skarpe kløer. De er meget aktive og nysgerrige. Et kattetræ vil give katten mulighed for, at bruge kløerne. Der findes rigtig mange kattetræer i forskellige størrelser og funktioner. Mange kattetræer er lavet i naturlige materialer og med forskellige overflader dermed kan katten blive aktiveret på flere måder.

Hvor skal kattetræet stå?

Der er mange ting som du skal overveje, når du har købt et kattetræ. Fx. hvor det skal stå. Mange katte kan godt lide, at være der hvor der sker noget og hvor der er bevægelse, dog på afstand. Kattetræet kan blive placeret i stuen og gerne i nærheden af hvor du sidder. Et andet sted kan også være nær vinduet. Når du placere kattetræet er det vigtigt, at der er varme. Dermed vil din kat være glad for, hvis du har en pejs eller et varmeapparat tæt ved kattetræet. Det sidste du bør gøre inden du finder den rigtige placering af kattetræet er, at du kan holde øje med hvor din kat godt kan lide og opholde sig. Derfor kan du i nogle dage holde øje med hvor din kat godt kan lide og være. Derefter kan du så placerer kattetræet. Ved at følge disse råd finder du det bedste sted for kattetræet og din kat.

Gulv til loft kattetræer

Der findes rigtig mange forskellige slags kattetræer. Fx et gulv til loft kattetræ som er meget populære blandt katteejere. Et gulv til loft kattetræ er et meget unikt og fantastisk redskab som kan stimulere kattens behov. Man kan få disse kattetræer i forskellige designs, som er lavet i materialer af meget god kvalitet, så de kan holde til at katte bruger dem. Mange er også i meget flot design, så man kan have dem stående fremme. Der findes et rigtig stort udvalg af gulv til loft kattetræer. De fås også i et meget flot design, så man kan have dem stående fremme. De finde også i mange forskellige farver og designs, så man kan få nogle kattetræer med hængekøje, huler og med flere kredse søjler. Mange er i meget høj kvalitet. Puder og legered er meget stærke materialer.