Hvorfor er animationsvideoer et godt marketingsredskab? - Hugo Pedersen
15599
post-template-default,single,single-post,postid-15599,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hvorfor er animationsvideoer et godt marketingsredskab?

Utrolig mange søger informationer og produkter på internettet. Det største problem for en virksomhed, som bruger digital markedsføring, er at der er utrolig mange, som informerer om de samme ting, på vidt forskellige måder. Så hvordan kan virksomheden, få de besøgendes opmærksomhed. En virksomhed skal fastholde deres opmærksomhed med online markedsføringsaktiviteter, som leverer gode oplevelser på siden. Virksomheden skal blive set, hørt og ikke mindst forstået. Så hvordan kan man som virksomhed egentlig skille sig ud fra mængden, bryde lydmuren og få de besøgendes opmærksomhed og have mulighed for at holde den. Svaret er helt simpelt, en reklamevideo!

Reklamevideoer til online markedsføring

Den mest effektive måde at vise virksomhedens produkter og ydelser på, er med en god beskrivende reklamevideo, som leverer budskabet kort og godt. At de besøgende forstår til fulde, hvad virksomheden tilbyder kan føre til mere salg og ikke mindst en stigning i tillidsfølelsen til virksomheden. En flot udarbejdet og informativ reklamevideo, kan give den besøgende en følelse af kompetence og professionalisme fra virksomheden, på en underholdende og let måde. Dette kan især være en ide, hvis man som virksomhed, har kompleks information, hvor det er svært at holde læserens opmærksomhed, i længere tid.

Udarbejdelse af video, kan også bruges til intern kommunikation, i virksomheden. Sjove animations videoer, kan effektivere modtagelsen og forståelsen af informationer, på en let og underholdende måde, så det bliver husket. Når først man har fået produceret en animationsvideo, kan man jo fordelagtigt vælge at dele denne video, ikke bare på hjemmesiden, men på de sociale medier og måske endda på tv. Effekten med delingen på de sociale medier, kan være stor. Brugen af video på de sociale medier, de sidste mange år er steget utroligt meget og det er nemmere for mennesker, at engagere deres tid, i en lille 2 minutters video. Derudover kan en reklamevideo bruges til virksomheds præsentationer eller endda e-mail marketing kampagner. Her har virksomheden mulighed for at lave den mest effektive elevatortale, som bedst beskriver, hvad virksomheden tilbyder og hvad der gør dem bedre end konkurrenterne.

Et billed siger mere end 1000 ord. Så hvad siger en video!

Med en video har virksomheden mulighed for at skabe en unik forbindelse med sine besøgende. Man holder kunderne engagerede og de får en bedre genkaldelse af informationerne, da det visuelle aspekt har en større indflydelse på forståelsen af indholdet. Samt har virksomheden en stor mulighed for brandeksponering. Der er større mulighed for at seeren fastholder informationerne om produkterne, ydelserne og brand´et. Når en besøgende skal læse statisk tekst og se billeder, så kan der være en større afvisningsprocent, især hvis informationerne er kompliceret. Der er stor sandsynlighed for at læseren giver op og mister interessen. Og lige netop derfor er det vigtig, at give dine besøgende, en oplevelse med en god animationsvideo, som simplere budskabet, og som kan skabe mere salg for virksomheden. Så vent ikke længere, start dit projekt allerede i dag med en fantastisk animationsvideo, og dermed få mere trafik til din hjemmeside, med en større produkt- og brandeksponering!

No Comments

Post A Comment