Pas på din nye iPhone 6 plus skærm - Hugo Pedersen
15586
post-template-default,single,single-post,postid-15586,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Pas på din nye iPhone 6 plus skærm

Nogle mennesker er bedre til at passe på sin telefon end andre. Du er måske en af dem, der hver anden måned er nødt til at udskifte din skærm på telefonen, fordi det ikke længere er til at overskue sine apps, eftersom glasset er fyldt med ridser. Det kan ske for selv den bedste, men det er da sindssygt irriterende at gå rundt med en telefon med smadret glas. For det første er det, som sagt, ikke længere til at se, hvad der egentlig foregår på skærmen – men det er oven i købet en meget ubehagelig overflade at lade sine fingre glide hen over.

Hjælp fra private er et sats

I dag findes der mange mennesker rundt omkring, som tilbyder at reparere iPhones til billige priser. Dog er det lidt af et sats at stole på disse privatpersoner, eftersom man i princippet ingen anelse har om, hvorvidt vedkommende har forstand på, hvad det egentlig er, han eller hun opererer med. Derfor er det altså pengene værd at gå ud og investere i en ny skærm til mobilen og passe lidt bedre på, hvordan man kaster telefonen frem og tilbage en anden gang. Når det er sagt, kan dette selvfølgelig ske på ufatteligt mange måder, som selvfølgelig er ganske uforudsigelige. Af og til hænder det jo, at mobiltelefonen glider ud af lommen, eller den på en eller anden måde formår at glide ud af hånden på en. Det kan ske for enhver – men udnyt nu din mulighed for at udnytte en skærm fri for ridser!

 

Få hjælp fra professionelle

Stort set alle har oplevet at tabe sin telefon – mange ridser eller ej – vi kender alle det forfærdelige chok man får, når telefonen rammer jorden, og det bliver sandhedens time. Er skærmen ødelagt eller ej? Hvis man har uheldet ude, er der som nævnt heldigvis professionel hjælp at hente. Eksempelvil en iPhone 6 plus skærm er særligt generende at have ødelagt skærmen på. Selve telefonen er meget stor, og det bliver derfor lige pludselig meget tydeligt at se ridsen, selvom det blot er en lille en af slagsen. Telefonen er eksempelvis også særligt kendt for at være den perfekte telefon til apps i form af spil. Her foretrækker de fleste mennesker at benytte en telefon med en stor skærm, og hvilken smartphone ville være bedre end en iPhone 6 plus?

 

Det er investeringen værd

Hvis du er en af de iPhone brugere, som særligt bruger den til at spille på farten, har du med garanti oplevet en vrede hobe sig op, hvis en ridse er i vejen. Her begynder man så småt at ærgre sig over, at man ikke havde passet lidt bedre på telefonen. Dog er det så ufatteligt let at spille bagklog med hensyn til at tabe telefoner – men når det kommer til stykket, er der ikke meget andet for, end at få investeret i en ny skærm til telefonen og være lidt mere forpasselig fremover. Slip for at gå rundt med en ucharmerende og ødelagt telefon, og find dig en ny skærm med en masse forskellige fordele så som display glas, monterings ramme, LCD display og andet!

No Comments

Post A Comment