Spar tid på administration og hav tid til din forretning | Ugeseddel
15720
post-template-default,single,single-post,postid-15720,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Ugeseddel

Sådan sparer du mandetimer med en digital ugeseddel

I mange virksomheder går der mange timer og ressourcer spildt i administrationsopgaver istedet for at bibeholde et fokus på kerneforretningen og dens fremtid. Her er der foranstaltninger, så man kan gøre arbejdet nemmere for en selv. Det starter den lille men meget omkostningsfuld ugeseddel og dens effektivisering.

Digital ugeseddel

Indenfor flere organisationer og selvstændige virksomheder, så anvendes der fortsat ugesedler udarbejdet af den enkelte medarbejder skrevet i hånden. Det efterlader dog både medarbejdere og den lønansvarlig med et stort arbejde. Udover dette så er det yderst ineffektiv at gøre brug af en ugeseddel i papirform. Små sedler og andet vil hurtigt blive tabt i mængden. Der kan derfor i højere grad ske fejl og misforståelser, som resulterer yderligere arbejde og et større tidsforbrug.

Komplet system

Når man alligevel endelig beslutter sig at komme til fornuft med at integrere den digitale ugeseddel, så kan man uden videre og vælge et komplet system. Her vil hver enkelt medarbejder kunne indberette sin ugeseddel online. Endvidere vil der være en lang række andre forskellige funktioner, som er en del af det

 

  • Planlægning af arbejdsdag
  • Tillægsregistrering
  • Vareregistrering
  • Kørselregistrering

 

På denne måde vil man have et komplet system, som skaber det ønskede samarbejde mellem administrationen og medarbejderne. Det vil endvidere skabe stor værdi for medarbejderne i og med, at de er sikret deres overenskomster og betaling af deres eksakte arbejde. Der skal ikke utallige samtaler og mundtlige aftaler i spil, som skaber misforståelser. Den forbedret kommunikation på tværs af virksomheden vil ligeledes have utrolige og ikke mindst betydelige fordele for administration.

 

Systemet med den digitale ugeseddel og meget nemmere kan nemlig kobles og integreres til ens løn og økonomisystem. Med få klik vil alle arbejdstimer og andet være indberettet uden videre. Man vil ikke kun spare mange dyrebare mandetimer, men ligeledes også væsentlige penge og ressourcer, som kan anvendes i mere centrale sammenhænge i virksomheden.

Alt efter dine krav og behov

Der er ingen indstillinger, som vil begrænse dig og din virksomhed. Alt afhængig af din virksomhed og jeres behov og krav, så vil der være muligt at integrere dette i systemet. En ugeseddel kan se meget forskellige ud. Blandt andet vælger nogle virksomheder at betale deres medarbejdere ud fra det arbejde, som reelt bliver udført gennem akkordløn. Ligeledes så vil det i forbindelse med afspadsering og lokalaftaler også være muligt at integrer dette i det pågældende system.

No Comments

Post A Comment