I mange virksomheder går der mange timer og ressourcer spildt i administrationsopgaver istedet for at bibeholde et fokus på kerneforretningen og dens fremtid. Her er der foranstaltninger, så man kan gøre arbejdet nemmere for en selv. Det starter den lille men meget omkostningsfuld ugeseddel og dens effektivisering.

Hvorfor er tidsregistrering smart?

Man kan få hjælp til tidsregistrering online. På den måde kan man i virksomheden spare tid og ressourcer, da det bliver håndteret af andre udefra. Da det er et teknisk udviklet værktøj, er chancen for fejl i tidsregistreringen også minimal.

Tidsregistreringen kan også hjælpe med at få et overblik over, hvor meget tid der bliver brugt på diverse opgaver over hele virksomheden. 

3 grunde til at få til tidsregistrering: 

  • Overblik over alle omkostningerne i virksomheden som fx varer, kørsel og mere
  • Projektstyring skræddersyet til netop din virksomhed
  • Automatiseret administration

Der er også mange andre funktioner end ovennævnte. Man kan nemlig registrere rigtig mange forskellige ting, som også er med til at gøre det hele meget lettere.

Starter dagens første opgave langt væk, eller skal du på besøg hos en kunde, kan der laves kørselsregistrering igennem appen. Det kan gøres ved at indtaste start- og sluttidspunkt, men kan også gøres helt nemt ved at lade en gps aflæse din rute. 

Derudover er det også muligt at indsende og vedhæfte billeder og dokumenter. Dette kunne fx være en frokost kvittering eller lignende der indsendes, hvis det betales af virksomheden.

Tidsregistrering er både positivt for ejerne og de ansatte 

Det bedste ved online tidsregistrering er, at det både er en fordel for ejerne og de ansatte. Ejerne har først og fremmest helt nye muligheder for at få overblik over virksomheden. De kan se hvilke opgaver medarbejderne udfører, samt hvor lang tid de brugte på at udføre opgaven. På den måde kan de nemt få et overblik over folks arbejde, og hvad virksomhedens omkostninger går til. Tidsregistrering sparer altså virksomheden for en masse arbejde og dermed også tid. 

Det er en fordel for de ansatte, fordi det er meget simpelt. Det er rigtig nemt for dem at indberette ting som fx kørsel og frokost. På den måde er de sikre på, at de bliver betalt for kørsel og frokost, hvis dette er aftalt i virksomheden.