Det kan være en god ide at være på forkant, når man snakker om sin hud og fremtiden. Det vil nemlig i fremtiden, når man bliver gammel, være tydeligt hvordan man passede på sin hud som ung. Det kan derfor være en god ide at følge disse nemme og effektiv steps til en god hud, eksempelvis ved brug af K beauty. Læs om disse steps i teksten nedenunder, og blive forberedt på alt.

Din hud er skrøbelig og tager skader

De fleste er ikke klar over at huden faktisk rigtig nemt tager skade af de ting og produkter vi putter på den. Især i ansigtet kan man snakke om at huden er meget udsat og bliver påvirket af vores omgivelser. Vi får mange bumser hvis vi spiser fedtet, og vi får flere rynker hvis vi ikke beskytter vores hud mod solens stråler. Det er derfor at rigtig mange bruger tid på at udvælge deres produkter. især K beauty og K beauty hudpleje er populært når det kommer til pleje og forberedelse af ens hud. Det gode ved K beauty er at det har produkter der på alle måder beskytter huden mod det den tager skade af.

Man kan som hjælp kigge på disse mærker, for god hudpleje:

  • K beauty
  • Garnier
  • L’oreal

6 Steps til god hud

Step 1: Rens din hud med en overfladisk rensning. Det er vigtigt at rense huden for skidt, olie og make-up rester. Rens derefter huden mere dybdegående for at fjerne alle urenheder og tilpasse huden til fugt.

Step 2: få en toner. Der findes mange gode K beauty tonere, der balancerer hudens pH-værdi, og tilføjer derudover store mængder af nærring til huden.

Step 3: Serum. Man skal kun bruge serum hvis man har nogle specifikke hudproblemer eller lignende i ansigtet, som der skal passes på eller som kræver særlig behandling. Der er derfor ikke et serum til alle og det afhænger af problemet.

Step 4: Ansigtsmasker. Det kan være en god ide at finde specifikke ansigtsmasker, man personligt føler gør gavn for ens hud. Det er dog vigtigt at købe ansigtsmasker i god kvalitet.

Step 5: Ansigtscreme. Ansigtscreme er utroligt vigtigt, da det giver et beskyttende lag, overfor snavs og urenheder

Step 6: Solcreme. Noget af det vigtigste for at passe på sin hud er altid at putte solcreme i ansigtet, når du går udenfor. Solen skader, selvom den ikke er fremme.