Tolkeservice Kolding gør en forskel for dit arbejde - Hugo pedersen
15618
post-template-default,single,single-post,postid-15618,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Tolkeservice Kolding

Tolkeservice Kolding gør en forskel for dit arbejde

Flere og flere virksomheder udvider til udenlandske markeder, da der er mange penge at hente. Dette kan være med til at øge væksten, hvilket de fleste virksomheder ihærdigt forsøger på. Dette kan dog være svært, da der ofte er en sprogbarriere, som sætter en stopper for det hele. Dette findes der heldigvis en løsning på, som mange desværre ikke har tænkt over, og derfor ikke forsøger på at udvide deres forretning til nye segmenter. Tolkeservice Kolding er nogle af de bedste i landet, som har mange års erfaring, og har tolke, som til sammen kan snakke mere end 50 fremmedsprog og dialekter. Tolkeservice er inddelt i to områder, som er:

  • Konsekutiv
  • Simuultantolkning

 

Tolkeservice Kolding tilbyde begge disse former for tolkning, som bruges til vidt forskellige ting, som man helst ikke skal blande sammen. Den tolkeservice som du finder hos dem, er noget af det bedste du kan finde, da det udføres af nogle, som enten har det som modersprog eller universitetsuddannelse. Dette betyder, at du får en meget god oversættelse, så man undgår misforståelser og fejl, der normalt kan gå hen og koste virksomheder dyrt.

Når man har haft en tolk tidligere, så kan man til hver en tid få den samme tolk, da de hos tolkservice Kolding dokumentere hvilken tolk man har haft ude og hjælpe. Det betyder ofte af man til kunder kan skabe en tryghed, da de får en tolk, som de vænner sig til. Det betyder også, at kunderne er mere tilbøjelige til at indgå samarbejder eller aftaler hurtigere og oftere.

Konsekutiv tolkning

Tolkeservice KoldingNår man benytter sig af konsekutiv tolkning hos tolkeservice Kolding, så er det ofte i forbindelse med længere taler og ligende. Selveoversættelsen foregår ikke under talen, da tolken skriver noter ned, så han/hun kan gengive det til dig/jer. Dette bruges ofte til tekniske møder, arbejdsfrokoster, mindre grupper og besøg, da det kan være svært at bryde ind, når der bliver fremlagt noget. Denne form for tolkeservice er med tiden blevet afløst hos de fleste af simultantolkning. En konsekutiv tolkning gør, at man venter på en oversættelse, hvilket vil gøre møder meget lange, men man kan få langt flere detaljer med, da tolken har tid til at notere detaljer. Gode tolke kan gengive en tale, som er 10 minutter eller derover, uden at der bliver glemt noget. Fordelen ved at hyre tolkeservice Kolding til konsekutiv tolkning er, at tolken sidder og skriver alt ned, hvilket betyder du har en række noter. Noterne gør at alt der er blevet sagt, er nemmere at huske, og derved kan man bruge alt relevant info fra mødet/talen.

Simultantolkning

Hvis man benytter sig af simultantolkning, så sidder ens tolk i en lydtæt kabine med høretelefoner på, og hører kun det taleren fortæller i en mikrofon. Tolken oversætter direkte til dig/jer i en mikrofon, så du kan følge med i alt hvad der sker. Når man bruger simultantolkning, så sidder der ofte flere tolke, så man kan skifte kanal for at skifte sprog. Er man selv afsted, så er der ingen grund til at bestille mere end en tolk fra tolkeservice Kolding. Ulempen ved dette, er at man selv skal være meget hurtigt til at skrive noter ned, hvis man skal kunne huske mødet.

No Comments

Post A Comment