Der er kommet mere og mere fokus på det at være iværksætter, men man ser oftest kun den gode side af medaljen. Noget af det der for mange iværksættere kan tage meget af deres tid, er at holde styr på timesedler, løn og lignende i den boldgade. Heldigvis er der nu kommet en ugeseddel app, som kan holde styr på meget af dette, og udnytte tiden effektiv.

Brug tiden effektivt

Som nævnt kan der være meget at se til som iværksætter, og derfor er det en rigtig god ide, hvis man effektivisere. Dette kan man i den grad gøre med denne ugeseddel app, da den ikke blot effektivisere din arbejdstid, men ligeledes også effektivisere tid for din medarbejder. Der er med andre ord, ingen grund til at skulle samle på krøllede ugesedler. Ved at vælge en ugeseddel app, så får du også muligheden for, at tjekke og rette ugesedler på ethvert givent tidspunkt.

Funktioner i din ugeseddel app

Når man vælger at gøre brug af denne ugeseddel app, så får man ikke kun adgang til at skrive timer ned. Man kan nemlig følgende:

  • Registrér arbejdsdagen
  • Planlægning af arbejdsdagen
  • Integrér til løn- og økonomisystem
  • Overholde overenskomsten

Registrér arbejdsdagen,er den mest uundværlige funktion, da man her kan registrere timer. Derudover kan man også registrere materiale, hvis man som medarbejder bruger dette i løbet af dagen. Hvis man har spist, kørt eller har andre udgifter kan disse udgifter også indberettes, så de ender i den rette kategori ift. virksomhedens bogholderi. Når disse er indberettet, så ryger det til administratoren, som skal godkende, hvorefter det ender hos bogholderiet.

Planlægning af arbejdsdagen, er den som kan spare dig for meget tid, hvis du i forvejen ikke er den bedste til at planlægge. Her kan du få et overblik over dine medarbejdere og deres arbejdsopgaver, hvilket gør det nemt at planlægge så det hele falder i skak. Med denne funktion vil du bl.a. opleve, at overleveringen af opgaver og sager bliver meget nemmere, hvilket er meget rart at have styr på, da det ellers vil tage meget af din tid.

Integrér til løn- og økonomisystem, kan gøres efter ønske. Denne ugeseddel app har en række samarbejdspartnere, som også har online løsninger, hvilket gør det nemmere for dig at håndtere løn, hvis du selv sidder med dette i dit iværksættereventyr. Derudover findes der også funktioner, som gør det muligt at sende en kundefaktura og meget mere.

Overhold overenskomsten, kan normalt være noget man glemmer i hverdagen, men med en ugeseddel app, får det aldrig konsekvenser. En ugeseddel app vil altid blokere, hvis en medarbejder er ved at arbejde for meget eller ikke holder ferie og apsfasering. På den måde sørger du for, at dine medarbejder har det godt både fysisk og mentalt, og at du ikke ender med en stor bøde fra arbejdstilsynet.